Slide background

AKVARIELEASING TILL OFFENTLIGA MILJÖER

KOMBINERA SOM DU VILL!

HYR AKVARIUM MED FULLSTÄNDIG SKÖTSEL – VI HAR 30ÅRS ERFARENHET OCH KUNSKAP

Ett växande koncept för arbetsmiljö

Om man placerar akvariet rätt skapar det en välmående och trivsam miljö som uppskattas av både personal och besökare. Det är bevisat att akvarium har en lugnande och avstressande effekt. I vissa fall kan de till och med resultera i sänkt blodtryck och bättre aptit. En stor fördel för alla arbetsplatser. Detta i sig gör er friskare.  Ett bättre välbefinnande. Vem tackar nej till det?
Som inredningsdetalj är ett akvarium oöverträffat. Det finns oändliga möjligheter för vad som går att utföra. Endast fantasin sätter gränser. Ett smart placerat akvarium gör rummet mer än levande.
Om du finner detta mer än intressant så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Rio

Servicetrygghet

Ett akvarium kräver noggrann kontinuerlig akvarieskötsel för välmående. Hos Akvarievalvet ingår alltid tillsyn och komplett service av erfarna och professionella akvarister. Med jour dygnet runt kan du som kund känna stor trygghet. Garanti på hela akvarieutrustningen under hela leasing perioden.

vision

Nöjda kunder är extremt viktigt för oss på Akvarievalvet

När du har akvarieleasing hos oss är kvalitet och trygghet ett mycket centralt begrepp. Vi vill att du som kund skall kunna känna stimulans, njutning och inspiration med ett välskött och levande akvarium.

lido

KONTAKTA OSS IDAG!